Over ons

Wij groeiden op in een muzikale familie in Arendonk. Van kinds af aan waren we dagelijks met muziek bezig, een microbe die ons niet meer heeft losgelaten. Het begin van onze muzikale carrière begon voor beiden bij Koninklijke Fanfare Wampegalm in Arendonk, Christel als fluitiste, Gert als saxofonist. Op 16-jarige leeftijd behaalden wij aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Turnhout met grootste onderscheiding ons diploma Hogere Graad.  Later speelden we beiden in het Euregio Jeugd Orkest, een symfonisch orkest voor talentvolle jongeren uit België, Nederland en Duitsland waar we veel muzikale kennis hebben opgedaan.

Christel dwarsfluit 1

Christel Verrydt

Op 18-jarige leeftijd trok Christel naar het conservatorium van Antwerpen waar ze haar Master of Music voor dwarsfluit behaalde en een diploma als docent en dirigent. Recent volgde Christel nog een opleiding Creatieve therapie om de kracht van muziek nog beter te kunnen overbrengen.

Momenteel is Christel actief als dirigent van de KM Sinte Barbaragilde uit Balen en van het middenorkest, een samenwerking van Fanfare Wilhelmina uit Hoogeloon, Muziekvereniging De Volharding uit Duizel en Muziekvereniging Sint-Willibrordus uit Casteren.

Binnen Muziekcentrum Verrydt is Christel verantwoordelijk voor de educatieve afdeling muses en de verkoop en het onderhoud van dwarsfluiten en accessoires. Christel werkt vanuit de afdeling in Dessel.

Gert Verrydt

Gert trok op 18-jarige leeftijd naar het conservatorium van Tilburg (Nederland) waar hij een Master of Music voor saxofoon behaalde en later ook een diploma als dirigent. Enkele jaren later behaalde hij ook zijn lerarendiploma in België.

Momenteel is Gert actief als coördinator in de Academie voor Muziek en Woord de Noorderkempen en als dirigent van Muziekvereniging Sint-Willibrordus uit Casteren, Muziekvereniging De Volharding uit Duizel en Muziekvereniging Sirena uit Hooge Mierde.

Binnen Muziekcentrum Verrydt is Gert verantwoordelijk voor de verkoop en het onderhoud van saxofoons en de algemene verkoop van bladmuziek en muziekaccessoires. Gert werkt vanuit de afdeling in Weelde.

Gert sax 1

 

Beiden zijn we door Vlamo erkend als deskundige waardoor het mogelijk is om voor ondersteuning binnen je vereniging onder bepaalde voorwaarden een financiële vergoeding te ontvangen van Vlamo. Daarnaast is Gert erkend als gecertificeerd docent van de gemeente Bladel (NL) waardoor voor kinderen/jongeren van 6 tot 21 jaar tot 50% van het lesgeld wordt terugbetaald. Naast het musiceren en lesgeven, delen we nog een andere passie: bezig zijn met het onderhouden en herstellen van blaasinstrumenten. Al op jonge leeftijd werden er gekscherend aan de keukentafel plannen gemaakt om later samen een muziekwinkel te beginnen. Begin 2020 werd een eerste stap gezet met de oprichting van muses en de start van muziekinitiatie voor kleuters. Eind 2020 volgde dan de start van een eigen muziekwinkel zonder daarbij het werk als docent en dirigent uit het oog te verliezen.

Winkelwagen
Scroll naar boven